Atenció ciutadana

Edifici Besòs
c/Olímpic s/n, pl.2
(cantonada Pl. Francesc Micheli i Jové)
08930 de Sant Adrià de Besòs
Com arribar a les oficines

Horari d’atenció al públic i registre de documents
De dilluns a divendres: matins de 8.30 a 14.30 h

Atenent les Mesures per a la contenció de la COVID-19
Es recomana que abans de venir al Consorci es faci el tràmit per via telemàtic (info@consorcibesos.cat) o bé via telefònica (93 462 68 68), sempre que sigui possible, per evitar les trobades presencials.

També es demana que la gent porti la mascareta corresponent.

Telèfon: 93 462 68 68
Mail: info@consorcibesos.cat

Contacta amb nosaltres

Protecció de dades

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat propietat del Consorci del Besòs.
L'òrgan responsable del fitxer és el Consorci del Besòs, i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de manera presencial és c/Olímpic s/n, pl.2, 08930 de Sant Adrià de Besòs.
Tanmateix, l'acceptació d'aquestes condicions, suposa el consentiment al tractament de les vostres dades personals, per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat del Consorci del Besòs.

Accepto les condicions

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat