Tauler d’anuncis

31 jul 2019

Aprovació definitiva Projecte executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb: Rambla de la Mina, Parc de la Pau i la Plaça del Fòrum, de Sant Adrià de Besòs. Àmbit 4. Connexió parc de La Pau

Aprovació definitiva Projecte executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb: Rambla de la Mina, Parc de la Pau i la Plaça...

  31 jul 2019

  Aprovació definitiva Projecte Executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb: Rambla de la Mina, Parc de la Pau i la Plaça del fòrum, de Sant Adrià de Besòs. Àmbit 3. Rambla de La Mina

  Aprovació dfinitiva Projecte Executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb: Rambla de la Mina, Parc de la Pau i la Plaça...

   24 jul 2019

   Aprovació inicial del Compte General del Consorci del Besòs corresponent a l’exercici pressupostari de 2018.

   Aprovació inicial del Compte General del Consorci del Besòs corresponent a l’exercici pressupostari de 2018. Veure l’anunci oficial.

    18 mar 2019

    APROVACIO DEFINITIVA de l’expedient de l’Operació Jurídica Complementària del Projecte de Reparcel.lació de la UA Litoral.

    Aprovació definitiva de l’expedient de l’Operació Jurídica Complementària del Projecte de Reparcel.lació de la UA Litoral. Veure l’anunci oficial.

     25 feb 2019

     Anuncio de notificación de 15 de febrero de 2019 en procedimiento. Expediente de protección de la legalidad urbanística.

     Anuncio de notificación de 15 de febrero de 2019 en procedimiento. Expediente de protección de la legalidad urbanística. . Veure l’anunci oficial.

      28 gen 2019

      APROVACIO INICIAL de l’expedient de l’Operació Jurídica Complementària del Projecte de Reparcel.lació de la UA Litoral.

      Aprovació inicial de l’expedient de l’Operació Jurídica Complementària del Projecte de Reparcel.lació de la UA Litoral. Veure l’anunci oficial.

       © Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat