Tauler d’anuncis

26 nov 2018

Aprovació inicial del pressupost de l’exercici 2019 del Consorci del Besòs

Aprovació inicial del pressupost de l’exercici 2019 del Consorci del Besòs. Veure l’anunci oficial.http://consorcibesos.cat/wp-content/uploads/2018/11/11_022018022993.pdf

  23 oct 2018

  Aprovació definitiva del Projecte executiu per a la connexió de vianants entre els carrers de Oristà (Vallbona) i Bosc (Can Sant Joan) i condicionament del talús comprès entre el carrer de Oristà i El Rec Comtal.

  Aprovació definitiva del Projecte executiu per a la connexió de vianants entre els carrers de Oristà (Vallbona) i Bosc (Can Sant Joan) i condicionament del...

   23 oct 2018

   Aprovació definitiva del Projecte executiu del nou pont de pas sobre les vies del ferrocarril a l’avinguda Puig de Jorba.

   Aprovació definitiva del Projecte executiu del nou pont de pas sobre les vies del ferrocarril a l’avinguda Puig de Jorba Descarrega l’anunci oficial.

    27 set 2018

    Aprovació definitiva del “Projecte Executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb Rambla de La Mina, Parc de la Pau i la Plaça Fòrum, de Sant Adrià del Besòs.”

    Aprovació definitiva del “Projecte Executiu del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la seva connexió amb Rambla de La Mina, Parc de la Pau i la Plaça...

     01 ago 2018

     Aprovació inicial del Projecte Executiu del nou pont de pas sobre les vies de ferrocarril a l’avinguda Puig de Jorba dins el Pla de Millores de la mobilitat al barri de Vallbona (Barcelona).

     Aprovació inicial del Projecte Executiu del nou pont de pas sobre les vies de ferrocarril a l’avinguda Puig de Jorba dins el Pla de Millores...

      27 jul 2018

      Pròrroga de la borsa de treball de la categoría tècnic/a superior en arquitectura del Consorci del Besòs

      Pròrroga de la borsa de treball de la categoría tècnic/a superior en arquitectura del Consorci del Besòs. Veure l’anunci oficial.

       © Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat