Finalitzat el període de presentació de recepció de projectes i propostes per al futur de les Tres Xemeneies a través de la seva Oficina Receptora

25 de gener de 2020.  Al març de 2018 es va crear l’Oficina Receptora de Projectes i Propostes per al futur de les Tres Xemeneies al Consorci del Besòs i des de llavors s’han anat presentant diverses propostes, que han estat publicades a la pàgina web del Consorci del Besòs, i es pot accedir-hi a través del següent link: http://consorcibesos.cat/oficina-receptora-i-avaluadora-de-projectes-i-propostes-dus-per-a-les-tres-xemeneies/.

A la Comissió Executiva del Consorci del Besòs celebrada el 16 de setembre d’enguany, es va donar per finalitzat el període de presentació i recepció de projecte i propostes per al futur de les Tres Xemeneies.

Així mateix, s’aprovà que per part del Consorci del Besòs s’elaborés el corresponent informe d’avaluació de les propostes presentades.

En aquest sentit, des del Consorci s’ha treballat en l’anàlisi de les propostes presentades, havent-se redactat l’informe que podeu veure accedint mitjançant l’enllaç: https://bit.ly/3tnGcJC

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat