El Consorci del Besòs ha adjudicat mitjançant procediment obert el contracte de serveis per a la realització d’un projecte d’impuls al talent musical jove al territori Besòs

Imagen1

Arrenca una nova edició del Cabal Musical al territori Besòs

 

8 de setembre de 2021. Durant el mes de juliol d’enguany, s’ha dut a terme el procediment obert mitjançant el qual ha resultat adjudicatària la Fundació Privada Taller de Músics, per un import total de 394.181,14 euros IVA exclòs (476.959,18 euros amb IVA inclòs), amb un termini d’execució del contracte d’1 de setembre de 2021 a 31 de desembre de 2023.

Des de l’any 2016 el Consorci del Besòs ha estat promovent el projecte d’impuls al talent musical juvenil del territori Besòs, amb l’objectiu de posar en valor, formar i promoure grups i músics joves, per tal de contribuir a la cohesió social, la projecció i la dinamització del territori. Els i les participants reben preparació musical i artística per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria artística i/o sociocultural, que gaudeixen d’un acompanyament professional per a la seva introducció al sector.

El projecte ofereix l’oportunitat a joves talents musicals d’accedir a una formació basada en la professionalització en el sector musical, tant a nivell comercial com educatiu i de dinamització sociocultural. El projecte inclou un component de compromís social amb el territori que n’esdevé part intrínseca i essencial.

Si tens entre 16 i 35 anys, tens inquietuds musicals, ja sigui tu sola o en un grup i vius a Badalona, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet o als districtes de Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí de Barcelona, estigues atent a la publicació de les bases a finals de setembre i prepara’t per a l’audició que serà a finals de novembre.

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat