El Consorci del Besòs continua amb els treballs de col.laboració amb el projecte europeu AELCLIC-Pathfinder, sobre l’adaptació dels paisatges europeus al canvi climàtic.

foto taller 2

Dimarts , 5 de novembre de 2019

El passat dimecres dia 30 d’octubre, es va du a terme al Consorci del Besòs el TALLER 2 anomenat Paissatge pilot del Riu Besòs del Projecte AELCLIC (Adaptation of European Landscapes to Climate Change), l’objectiu principal del qual va ser la definició conjunta dels objectius i continguts que hauria de tenir un futur Pla d’Adaptació del paisatge del riu Besòs al canvi climàtic.  Aquest Taller és continuïtat del que es va realitzar també al Consorci a principis del mes d’octubre (https://bit.ly/36v3guI).

En aquest taller van participar-hi, igual que al primer, més d’una vintena de tècnics pertanyents als ajuntaments consorciats, altres administracions implicades en l’àmbit Besòs, agents econòmics i socials del territori, així com membres d’universitats.

La sessió va finalitzar amb la proposta de desenvolupar en altre projecte demostratiu, un cop finalitzat el AELCLIC-PATHFINDER (possiblement del tipus “Demonstrator” de la iniciativa EIT-Climate-KIC, en els termes que s’estableixin a la convocatòria prevista pel mes de març de 2020).

Tot el referit a aquest projecte, així com els treballs realitzats tant al Taller 1 , com al Taller 2 es poden consultar a: https://aelclicpathfinder.com/south-western-europe.

 

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat