El Consorci del Besòs aprova la licitació del projecte d’impuls al talent musical jove al territori Besòs.

imatge talent musical

El Consorci del Besòs aprova la licitació del projecte d’impuls al talent musical jove al territori Besòs.

15 de juny de 2021.  La Comissió executiva del Consorci del Besòs en sessió celebrada el passat dijous 10 de juny, va donar llum verda a la licitació del PROJECTE D’IMPULS AL TALENT MUSICAL JOVE AL TERRITORI BESÒS.

La licitació es va publicar divendres 11 de juny i el termini per a la presentació de propostes per a la gestió del projecte finalitzarà el proper 8 de juliol.

El projecte va dirigit a joves entre 16 i 35 anys que visquin als districtes de Nou Barris, Sant Martí i Sant Andreu de Barcelona i als municipis de Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Montcada i Reixac.

El projecte oferirà l’oportunitat a joves talents musicals d’accedir a una formació basada en la professionalització en el sector musical, tant a nivell comercial com educatiu i de dinamització sociocultural. El projecte inclou un component de compromís social amb el territori que n’esdevé part intrínseca I essencial.

Està previst que el projecte comenci a primers de setembre d’enguany amb les tasques de preparació prèvia i serà a finals d’octubre que es farà la fase de selecció de formacions musicals participants per a la primera edició.

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat