El camí del rec Comtal, un camí pels veïns

Dimecres, 10 de febrer del 2016

FINALITZADES LES OBRES D’ADEQUACIÓ DEL CAMÍ QUE CONNECTA ELS BARRIS DE VALLBONA (BARCELONA) I EL DE CAN SANT JOAN A MONTCADA I REIXAC

El Consorci del Besòs per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona i Montcada i Reixac va aprovar la redacció del projecte executiu d’ordenació de l’espai públic a l’entorn del Rec Comtal entre els barris de Can Sant Joan de Montcada i Reixac i Vallbona a Barcelona, en els seu tram al carrer Reixagó i el tram del camí del Rec, amb l’objectiu d’adequar l’itinerari entre els dos barris per tal de garantir un pas segur pels vianants pel Camí del Rec Comtal, dotant de valor paisatgístic el camí paral·lel al canal del rec i connectant un itinerari cívic entre ambdós barris.

Des del passat mes de desembre, el camí que connecta els barris de Vallbona (Barcelona) i el barri de Can Sant Joan a Montcada i Reixac ja és operatiu.

El camí al costat del canal d’aigua s’ha realitzat amb un paviment dur que permet els veïns circular còmodament. Tambè s’ha dotat de punts de llum per il·luminar els pas en les hores nocturnes.

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat