S’obre al públic el pas que connecta el Campus UPC amb la Plaça del Fòrum

campus upc parc del forum

El projecte s’ha realitzat amb material reciclable i desmuntable

Dilluns 29 de maig de 2017

El 20 de maig es va obrir al públic el pas que connecta l’espina central del Campus Diagonal-Besòs de la UPC amb la Plaça del Fòrum.

Aquest terreny està destinat a la ubicació de nous edificis vinculats al Campus, però, de manera temporal, s’ha aprofitat per a crear un nou itinerari d’accés al Campus.

Pel seu caràcter provisional, el projecte s’ha realitzat amb material reciclable i desmuntable. Els paviments, excepte el pas accessible, són impermeables. La resta dels materials, les graelles dels murs de gabions i les pedres utilitzades que provenen de l’esmicolament de grans estructures de formigó, són reutilitzables. Per últim, la il·luminació també és fàcilment desmuntable i, en un futur, es podrà reciclar per a un altre espai públic de la ciutat.

Tant el projecte com l’execució han anat a càrrec del Consorci del Besòs, en el marc de les actuacions previstes dintre del Pla de Mobilitat del Campus Diagonal-Besòs per a millorar la connectivitat dels vianants al Campus.