S’inaugura l’exposició “Descobrint el Besòs. Una mirada fotogràfica del Riu més natural”

exposicio_fotografica_descobrint_besos

29 fotografies de gran format mostren la biodiversitat del riu Besòs

Dimarts, 13 de juny de 2017

Dissabte 10 de juny es va inaugurar l’exposició “Descobrint el Besòs: una mirada fotogràfica del riu més natural” al Parc de Can Peixauet (Santa Coloma de Gramenet) on els assistents van poder gaudir d’un impressionant recorregut per la biodiversitat i la realitat natural del riu Besòs que posa en valor la recuperació dels valors naturals d’aquest tram baix del Besòs.

Aquesta exposició és una mostra de fotografia, però també ho és de natura, d’expressió artística, de divulgació, de qualitat i de territori. Aquest nou espai educatiu és una proposta que es pot visitar lliurement, tant per la seva ubicació (sota d’una pèrgola al Parc) com per la seva durada (exposició permanent).

Com ja vam informar en una anterior notícia “Itinerari fotogràfic pel riu Besòs, les imatges han estat cedides desinteressadament per 16 fotògrafs, en la seva major part, membres de l’Agrupació Colomenca d’Aficionats a la Fotografia i de l’Agrupació Fotogràfica de Sant Adrià de Besòs. Els autors d’aquestes 29 imatges de gran format (1,50 x 1,80) són: Neus Fontova, Sergio Mas, Nieves Carrasco, Faraoncillo, Enrique Gómez, Pedro José Justicia, José María García Tapi, Xavier Estany, Dioniso Sanz, Ricard Mocholí, Araceli Villodres, Maria Lorenzo, Jonathan Jiménez, Tomás Carrión, Isabel Nogales i Xavier Larruy.

Com a novetat tecnològica, els visitants de la exposició poden escanejar la primera imatge de l’exposició a través de l’aplicació de realitat augmentada per a mòbil, ClickAr, i descarregar-se els continguts de l’exposició.

A la inauguració, que va formar part dels actes de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient del 2017, van assistir l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i la regidora de Medi Ambient i Salut Pública de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ruth Soto. L’exposició ha estat produïda per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs i el Consorci del Besòs.

 

Si cliqueu en la següent imatge podreu veure el tríptic de l’exposició:

descobrint_besos_triptic
© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat