Finalitzades les obres d’urbanització del Parc del Campus Diagonal Besòs

IMG_20191202_112502_794

El Parc del Campus Diagonal-Besòs connectarà la Rambla de la Mina amb el Port Fòrum a través d’una nova zona verda i de lleure de més de 20.000 m2

17 de març de 2021. Aquest dimecres s’ha celebrat l’acte d’obertura del Parc del Campus Diagonal-Besòs i la col·locació de la primera pedra de l’Edifici E per a pimes, startups i espais de cotreball, en què hi han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; la presidenta del Consorci del Besòs, del Consorci del Campus Diagonal-Besòs i segona tinenta d’alcaldia de Barcelona, Janet Sanz, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Francesc Torres.  (Acte Inauguració institucional: https://youtu.be/wy4igr5L75Q)

Les obres han estat encarregades pel Consorci del Besòs, com a administració actuant en l’àmbit, i han tingut com objectiu urbanitzar el parc i les seves connexions urbanes, com a continuació de la urbanització de l’eix central del Campus acabada l’any 2019. Junt al desenvolupament del Parc, s’ha millorat l’actual pas sota la Ronda Litoral cap als carrers de la Pau i l’avinguda de Francesc Botey.

El Parc ha esdevingut en un nou gran espai verd de més de 20.000 m2 que uneix la Rambla de La Mina amb l’àmbit del Port Fòrum, i obre l’accés al mar tant a la comunitat universitària com també als veïns dels barris de l’entorn. S’ha connectat els barris de Besòs i Maresme de Barcelona i de La Mina de Sant Adrià, el Port Fòrum i el Campus, essent una important zona verda i de lleure, que inclou un parc infantil per als més petits i una pista de futbol i bàsquet a la que tant la comunitat del Campus i els veïns del barri podran accedir per la pràctica d’esports de grup

Les obres han estat executades per l’empresa CRC Obras y Servicios, S.L. i Tratamiento, Acondicionamiento de Laderas y Obras, S.A (UTE Campus Diagonal Besòs), amb la direcció facultativa per part de V.V.V Proyectos y Servicios con Ingenio, SL, que alhora han estat els redactors del projecte.

Informació técnica complementària: https://bit.ly/38ZeRF8

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat