Es posa en marxa una planta pilot de tractament d’aigües freàtiques a Sant Adrià de Besòs.

logo-generalitat-100
logo-unio-100

Dimecres, 27 de novembre de 2019

UNA PLANTA PILOT DE TRACTAMENT D’AIGÜES FREÀTIQUES PER A LA PRODUCCIÓ D’AIGUA PER A USOS INDUSTRIALS I POTABLES.

El Consorci del Besòs, en la línea de  trobar solucions integrals sostenibles que permetin l’ús de recursos hídrics alternatius en un escenari d’aprofitament de recursos naturals, el passat 13 de novembre procedí a la instal·lació d’una planta pilot de tractament d’aigües freàtiques de l’aqüífer del Besòs per a la producció d’aigua per a usos industrials. La planta està ubicada al passeig de la Rambleta, darrera del Centre Polidor, a Sant Adrià de Besòs.

La referida actuació, que s’està duent a terme en coordinació amb la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Adrià, permetrà estudiar la viabilitat econòmica i tècnica d’una planta de tractament d’aigua compacta ubicada en l’interior d’un contenidor de tipus transport marítim, per a produir de forma contínua diferents tipus de qualitat d’aigua destinada a usos industrials del territori.

El subministrament i la instal·lació d’aquesta planta pilot té un import de 112.022 euros, que han estat parcialment finançats amb Fons FEDER, en el marc del projecte europeu PECT LITORAL BESÒS TERRITORI SOSTENIBLE.

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat