El Consorci del Besòs treu a licitació la contractació per al subministrament de reactius i altre material, per dur a terme l’activitat analítica de la planta pilot de tractament d’aigües freàtiques.

logo-generalitat-100
logo-unio-100

Dimecres, 12 de febrer de 2020

EL CONSORCI DEL BESÒS TREU A LICITACIÓ EL SUBMINISTRAMENT DE REACTIUS I ALTRE MATERIAL ASSOCIAT, PER DUR A TERME L’ACTIVITAT ANALÍTICA DE LA PLANTA PILOT DE TRACTAMENT D’AIGÜES FREÀTIQUES, UBICADA AL PASSEIG DE LA RAMBLETA, A SANT ADRIÀ DE BESÒS.

El Consorci del Besòs ha publicat amb data d’avui el procés de licitació  per adjudicar el contracte de subministrament de reactius i altre material associat a aquests i necessàriament complementari, per poder realitzar l’activitat analítica d’una planta pilot de tractament d’aigües freàtiques de l’aqüífer del Besòs per la producció d’aigua per usos industrials i potables. La planta de tractament està ubicada en un container, tipus transport marítim, localitzat al Passeig de la Rambleta de Sant Adrià de Besòs, darrera del centre cultural de “El Polidor.

El pressupost base de licitació és 32.935,39 € (IVA inclòs) per un contracte, parcialment finançats amb Fons FEDER, en el marc del projecte europeu PECT LITORAL BESÒS TERRITORI SOSTENIBLE.

Més informació clicant en aquest enllaç

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat