El Consorci del Besòs participa a la quarta edició de la Festa del Medi Ambient de Santa Coloma de Gramenet

Un cop més, el Consorci del Besòs ha participat a la Festa del Medi Ambient de Santa Coloma de Gramenet, celebrada al Parc de Can Zam amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que enguany ha arribat a la seva quarta edició.

Coorganitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma, la festa, de caràcter lúdic, va comptar amb un ampli programa de tallers i activitats per a un públic familiar, i la presència d’expositors d’institucions, empreses i entitats del territori vinculades al medi ambient, com el Consorci del Besòs.

En aquesta ocasió, el Consorci, va orientar la seva participació a la divulgació i coneixement dels valors naturals i la biodiversitat del riu Besòs. Les activitats que es van portar a terme a l’stand van ser: la projecció d’un vídeo sobre les orenetes i d’altres aus rupícoles presents a les nostres ciutats; la presentació de les dades dels últims anys sobre els mostrejos de papallones diürnes que es veuen a l’entorn del Besòs i l’organització d’una activitat infantil de dibuix i pintura dels animals del riu.

Una mostra d’aquests dibuixos dels nostres artistes més joves, la podeu veure a continuació.

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat