El Consorci del Besòs participa a la Festa del Medi Ambient de Santa Coloma de Gramenet

festa_medi_ambient_2017

Els assistents van poder gaudir d’un ampli programa d’activitats i tallers

Dimecres, 14 de juny

La segona edició de la Festa del Medi Ambient es va celebrar aquest diumenge, 11 de juny, al Parc de Can Zam, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, per a seguir treballant en l’educació en la societat sobre els valors ambientals, el reciclatge, la biodiversitat o el turisme sostenible.

Coorganitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma, la festa, de caràcter lúdic, va comptar amb un ampli programa de tallers i activitats per a nens, i la presència d’expositors d’institucions, empreses i particulars vinculades al medi ambient, com el Consorci del Besòs.

En aquesta ocasió, el Consorci, va aprofitar la seva participació per a conèixer l’opinió dels usuaris del Parc Fluvial, mitjançant una enquesta, sobre les proves pilots del carril bici que va posar en marxa el 19 de maig per a millorar la seguretat entre vianants i ciclistes.

Un element més que, sens dubte, ens ajudarà a acabar de configurar i millorar les proves pilot que encara continuen en fase de validació.

Si voleu col·laborar i donar la vostra opinió, com a usuaris del Parc Fluvial, sobre les proves pilots del carril bici us convidem a omplir l’enquesta que trobareu a sota. L’heu de descarregar, omplir i pujar mitjançant el formulari que teniu al costat. 

© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat