Carme Ribas Seix és nomenada gerent del Consorci del Besòs

La seva trajectòria professional sempre vinculada a la transformació de l’espai públic

Sant Adrià de Besòs, 16 de novembre de 2017

El Consell General del Consorci del Besòs, constituït per membres representants dels ajuntaments de Barcelona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac i Badalona, en sessió de data 16 de novembre de 2017, a proposta de la presidència, va aprovar per unaniminat el nomenament de Carme Ribas.

Carme Ribas (Barcelona, 1956) és llicenciada en arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC), i diplomada en Arquitectura del Paisatge.

Ha treballat al servei de Projectes Urbans de l’Ajuntament de Barcelona en projectes vinculats a la transformació de l’espai públic. Entre els anys 1987 i 2017 ha format part del despatx d’arquitectura Ravetllat-Ribas. El seu treball s’ha centrat en l’àmbit públic, realitzant projectes destinats a habitatge públic, edificis d’equipaments o intervencions en l’espai públic i en el planejament urbà.

La seva obra ha estat publicada en diferents revistes nacionals i internacionals, i ha obtingut diversos reconeixements com a finalista o premiada pels premis FAD d’Arquitectura i Espai Públic, entre d’altres.

Carme Ribas va expressar a tots els membres el seu agraïment a la confiança atorgada per assumir la gerència d’aquest Consorci en aquesta nova etapa que ha de fer del territori Besòs un àmbit ple d’oportunitats.

gerent_consorci_besos
© Copyright 2017 | Nota legal | Politica de privacitat